720VR
EN

Om Oss

Start

Välkommen till Feida Machinery Co., Ltd.

Zhejiang Feida Machinery Co., Ltd. är ett högteknologiskt företag specialiserat på produktion och försäljning av tryckmaskiner, stansmaskiner och strippningsmaskiner. Vi etablerades 2010 och har vuxit hittills. Täcker en yta på 18,000 2 m100 och exporterar till mer än XNUMX länder. Den har en grupp bearbetnings- och tillverkningsutrustning med hög precision som har lagt en solid grund för produktkvalitet. Det professionella säljteamet och eftermarknadsteamet har skapat ett bra kundservicesystem. Produktionsverkstäderna utför sina respektive uppgifter, kontrollerar perfekt varje detalj, Ansvaret tilldelas personen. Och den perfekta produktionsprocessen skapar bättre produktkvalitet.
Med syftet att "bli en högkvalitativ leverantör" och "tillfredsställa kunder och tillhandahålla den bästa servicen efter försäljning", är Zhejiang Feida Machinery Co., Ltd. villig att bli ett toppmärke inom området stansmaskiner. För att maximera kundnöjdheten. Sedan starten har Feidas ekonomiska indikatorer stigit under flera år i rad. det har blivit ledande inom hushållsmaskiner.
För att möta kundernas behov började Zhejiang Feida Machinery Co., Ltd. sälja kompletta uppsättningar av produktionslinjer. Utöka servicesystemet och koppla uppströms och nedströms produktionsutrustning för tryckning och stansning. För olika slutprodukter tillhandahåller vi en mängd olika lösningar för att analysera de mest lämpliga produkterna för kunderna. Kvalitetskontroll före försäljning och professionell service efter försäljning. Hjälp kunderna att påbörja köpplanerna.

vår verkstad
Verkstad 1
Verkstad 2
Verkstad 3
Verkstad 4
Verkstad 5
Verkstad 6
Verkstad 7
Verkstad 8
Verkstad 9
Verkstad 10
Verkstad 11

Vad våra kunder säger!

Av maria
Av maria
Av maria
Av Wayne
Av Wayne
Av Wayne
Snälla, gå
oss a
meddelande